Borstring WaveLine CrownLock till Holms m.fl. Vår populäraste borstring - WaveLine CrownLock. Finns i flera dimensioner till sopvalsar från bl.a. Holms, Pome, Wille
50-60 mm. breda borstringar.
Sidoborste G1 Vår mest sålda sidoborste! Sitter på Bemab G1, Drivex och många fler.
Borstkam G1. 180x950 mm. Vår populäraste borstkam!

Borstar till sopmaskiner för effektiv gaturenhållning.

Nedan finns ett urval av alla borstar som vi kan erbjuda till er sopmaskin.

Sweeptech erbjuder borstar till de flesta förekommande fabrikat av sopmaskiner på marknaden. Vårt sortiment växer ständigt med fler dimensioner, materialval och utföranden av borstringar, borstkammar, ogräsborstar, sidoborstar, frontborstar och borstvalsar för gatusopning, men även borstar för industriellt bruk. Vi samarbetar med ett flertal leverantörer av borstar för att kunna erbjuda de borstar som passar kundens sopmaskin och användningsområde bäst, till konkurrenskraftiga priser och med bästa möjliga service när det gäller leveranstider och teknisk support. Oavsett om ni sopar med en bogserad sopmaskin, en frontmonterad sopvals eller en lastbilspåbyggd maskin så gör vi alltid vårt yttersta för att se till att ni får borstar som gör jobbet!

Vi har sidoborstar/frontborstar till bl.a. Bemab, Broddway, Broddson, Holms, Hako och många fler. Vi har även delade sidoborstar som består av 3 eller 4 segment som oftast går att använda istället för borstknippen, vilket sparar mycket tid vid borstbyten.

De flesta borstkammar, även kallat för borstlister, vi säljer har stålrygg men vi kan även erbjuda borstkammar med plastrygg.

Borstringar har vi i flera olika varianter – från raka ringar till veckade så kallade ”Z-Z” ringar i olika material. Vårt senaste tillskott i sortimentet är 50-60 mm breda borstringar som har en unik uppbyggnad som är patenterad av tillverkaren. Dessa ringar ger en överlägset tät vals och är mycket väl lämpade för sopning i snö, salt och s.k. cykel-saltning.

Hittar ni inte borstar till er sopmaskin nedan så kontakta oss så tar vi hem det åt er, om vi inte redan har det på hyllan!

Biolon

BIOLON®

Här hittar du Front- och Sidoborstar samt Valsborstar i materialet Biolon

 Miljövänliga borstar - på riktigt!

Biologiskt nedbrytbart stråmaterial i olika utföranden till flera populära sopmaskiner.

Borstringar

Här hittar du alla typer av borstringar till de flesta sopmaskiner på marknaden som t.ex.
Belos
Brodd
Broddson
Drivex
Hako
Holms
Husqvarna
Kova
Kubota
Pome
Stiga
Trejon
Wille
Ystamaskiner

Med flera...

Sidoborstar - Frontborstar

Här hittar du sidoborstar och borstknippen till de flesta sopmaskiner på marknaden.
BEMAB
Brodd
Broddson
Broddway
Drivex
Hako
Holms
Johnston
Nilfisk Egholm
Schmidt
Siringe Teknik

Med flera...

Valsborstar och borstkammar

Här hittar du borstlister och hela borstvalsar till valsen på de flesta sopmaskiner på marknaden.
Beam
BEMAB
Broddson
Broddway
Drivex
Johnston
Tuchel