Om Sweeptech

 SweepTech AB startades 2004 av f.d. BEMAB-anställda och är ett innovativt industriföretag som konstruerar och tillverkar egna produkter för snöröjning och gaturenhållning. Vi jobbar för ”framkomliga vägar” och satsar mycket på produktutveckling och ofta sker det i nära samarbete med kunder och leverantörer. Sedan november 2014 ägs och drivs Sweeptech AB av
Andreas Källström och Gunilla Nilsson. 

Vårt erbjudande:

Vi erbjuder snabba leveranser av produkter av hög kvalité där service och support till kunden är av största vikt. Vi strävar efter att hitta smarta, tekniska, innovativa och hållbara lösningar som är bra både för kunden och miljön.

Egna produkter

De egna produkterna består främst av snöplogar till mindre redskapsbärare, gräsklippare samt ATV. Vi tillverkar också ett frontmonterat sopaggregat för redksapsbärare, traktorer och lastbilar.

Borstmaterial och reservdelar

Vi har ett stort lager med borstar och reservdelar till de flesta sopmaskiner och snöplogar. Vårt lager är oftast fyllt för att kunna erbjuda kunden snabba leveranser och i vår webshop finns Sveriges största onlinesortiment av borstar. Vi säljer även sandspridare och hydrauliska komponenter.

Övriga tjänster

Vi utför även legoarbeten inom montering och svetsning samt konsultation inom CAD, mekanikkonstruktion, produktionsberedning och dokumentation.